top of page

Levering, Installatie & Storing

 Levering & Installatie  

Wij verzorgen het hele traject van order tot installatie. Wij sluiten alles aan en zorgen dat het werkt. Na opdracht dragen wij zorg voor de bestelling en de levering van uw koffieautomaat. Technische specialisten zorgen voor de perfecte installatie van uw koffieautomaat 

U kunt dus meteen aan de slag!

Na het leveren van een machine verzorgen wij graag onderhoud en service. Onze servicemonteurs verrichten onderhoud, reparaties en kunnen uw machine keuren indien vereist of gewenst.

 

Op basis van afname van koffie bieden wij kostenloos service aan op uw aangeschafte koffieautomaat  (lees hier meer over op de pagina Service) zo kunnen wij u geheel ontzorgen en uw koffieautomaat of installatie afstemmen naar wens.

Wij geven hierover graag een passend advies.

 

Bij storing helpen wij u snel weer op weg.

Heeft uw koffieautomaat een storing? Wij doen er alles aan om de automaat zo snel mogelijk weer goed te laten functioneren. In sommige gevallen kunnen wij problemen telefonisch al oplossen! Is dit niet het geval dan komt één van onze servicemonteurs zo snel mogelijk bij u langs. Om storing(en) te voorkomen adviseren wij altijd om periodiek onderhoud te plegen, neem hiervoor

met ons contact op.

Bij ons kunt u bovendien terecht voor de reserveonderdelen van uw koffieautomaat. Door reserveonderdelen via ons te bestellen blijft uw automaat optimaal functioneren.

  Storing ?  
bottom of page